Αποστολή

Αποστολή

Η Degrets Ltd πραγματοποιεί αποστολές με κούριερ σε όλη την Ελλάδα. Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινά από τις 9.00 μέχρι και τις 18.00 και το Σάββατο από τις 9.00 μέχρι και τις 17.00. Παραδόσεις δε γίνονται την Κυριακή και τις επίσημες αργίες. Στις περιοχές για τις οποίες έχουν καθοριστεί συγκεκριμένες ημέρες παράδοσης, αυτό λαμβάνεται υπόψη ως προς την προθεσμία παράδοσης. Παραγγελίες καταχωρημένες μετά τις 15:00 αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα.

Προθεσμίες παράδοσης:

Σε περίπτωση πληρωμής με αντικαταβολή η παράδοση γίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας.Σε περίπτωση πληρωμής με έμβασμα/κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό η παράδοση γίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή του ποσού στον λογαριασμό της Degrets LtdΚόστος παράδοσης:

Για παραγγελίες μέχρι 400.00 ευρώ τα έξοδα αποστολής εντός της Ελληνικής Επικράτειας αναγράφονται στον παρακάτω πίνακα. Εάν το κόστος της παραγγελίας σας ξεπερνά τα 400.01 ευρώ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Χρέωση για αποστολή βάρους έως και 8 κιλά
7 ευρώ
Χρέωση για αποστολή βάρους 8 έως και 20 κιλά9 ευρώ
Χρέωση για αποστολή βάρους 20 έως και 30 κιλά
11 ευρώ
Χρέωση για αποστολή βάρους 30 έως και 40 κιλά
13 ευρώ
Χρέωση για αποστολή βάρους 40 έως και 50 κιλά
15 ευρώ
Χρέωσηγια κάθε επιπλέον κιλό άνω των 50 κιλών
0.50 ευρώ

Παραγγελίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί τηλεφωνικά δεν αποστέλλονται.


Τρόπος πληρωμής

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στον ιστότοπο αυτό είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ). Οι τιμές είναι οριστικές και ισχύουν για την ημέρα της παραγγελίας.

Οι προτεινόμενοι τρόποι πληρωμής είναι:

- Πληρωμή με Αντικαταβολή ( πληρωμή τοις μετρητοίς στον υπάλληλο της εταιρείας κούριερ κατά την παραλαβή )

- Τραπεζικό έμβασμα ( προκαταβολή μέσω τράπεζας με ένταλμα πληρωμής ή μέσω του διαδικτύου )


Πληρωμή με αντικαταβολή

Η πληρωμή πρέπει να καλύπτει ολόκληρο το ποσό και καταβάλλεται σε ευρώ, απευθείας στον υπάλληλο της εταιρείας κούριερ κατά την παραλαβή της παραγγελίας.

Τραπεζικό έμβασμα


Όνομα: DEGRETS LTD

Τράπεζα: DSK EAD

BIC: STSABGZF

IBAN: BG34STSA93000013349103

Στην αιτιολογία του εμβάσματος θα πρέπει να σημειώσετε τον αριθμό της παραγγελίας και την ημερομηνία την οποία την κάνατε.